Többszintes épületben nélkülözhetetlen a lépcső. Lakása válogatja a lépcsőt, ezért minden lépcső egyedi. Az elképzeléseinket össze kell kapcsolni a szakmai szabályok követelményeivel. Ugyanakkor igyekszünk a vevő igényeihez alakítani a terveket és a kivitelezést.                             

A teljesen faszerkezetű, önhordó lépcső készülhet egyenes, pihenős vagy húzott lépcsőfokos kivitelben. A húzott lépcső szűk térben is jól járható, biztonságos, esztétikus megoldás. Készíthető fa lépcső modernebb, tiszta vonalvezetésű formában, negyed- vagy félfordulós kivitelben. Szükség szerint egyedi vonalvezetéssel, szépen kerekített, hasáb alakú oszlopokkal, hengeres korlátelemekkel vagy klasszikus megjelenéssel.

A felhasznált anyagok a célnak legjobban megfelelő hazai keményfák, általában gőzölt bükk, tölgy, kőris, de készíthető más fafajból is. Felületkezelésük a járófelületen kétkomponensű parkett lakkal, egyéb részeken bútorlakkal történik natúr, pácolt vagy színezett kivitelben. A lépcső felmérése üres térben vagy meglévő lépcső mellett egy óra alatt, míg beszerelése egy nap alatt megtörténik. A lépcső építés nem jár nagyobb bontási munkálatokkal, utólagos javításra általában nincs szükség.