A bejárat otthonának egy olyan része, melyben megjelenik a tulajdonos személyisége. Függetlenül attól, hogy Ön tudatában van-e ennek vagy sem, a látogatói már a bejáratban kialakítják véleményüket Önről és az Ön otthonáról. Ezért megéri mérlegelni, hogy az első benyomást, milyen fajta bejárati ajtóval érjük el. Ön milyen hatást szeretne elérni?

Bejárati ajtóinkat többrétegű 68 mm-es hossztoldott, csomómentes borovi fenyőből készítjük. A rétegeket ellentétes száliránnyal ragasztják össze, ezzel garantálva a vetemedésmentességet. A hosszantartó természetes és ellenálló felületet az olasz gyártmányú SAYERLACK felületkezelő anyagnak köszönhetjük, melyet három rétegben hordunk fel a gyönyörűen megmunkált bejárati ajtóra. A nyílódásról három darab 3D pánt gondoskodik, a biztonságért pedig az öt ponton záródó kilincs müködtetésű biztonsági zár felel. Az esztétikumot HOPPE kilincs és választható hőszigetelt katedrál üveg növeli. Bejárati ajtó kiváló szigetelését a fa profilon felül a teljesen körbefutó, rugalmas gumitömítés, és a hőhídmentes alumínium küszöb biztosítja.

A belső ajtók megjelenésükben és színükben egyezhetnek a bejárati ajtóval, míg szerkezetüket tekintve lényegesen egyszerűbbek. Elsődleges funkciójuk a térelválasztás, így 43 mm vastagságú, hossztoldott és csomómentes borovi fenyőből készülnek. A beltéri ajtókat is ellentétes szálirányú, többrétegű anyagból gyártjuk, hogy kizárjuk a vetemedés lehetőségét.  A szigetelését, valamint halk záródását a tokban körbe futó rugalmas gumitömítés biztosítja.  Alap (falcos) kivitelben három darab pánttal vagy tokba záródó formában rejtett pánttal, belső ajtó zárral (MIDI 7), valamint HOPPE kilinccsel kínáljuk. Természetesen kérésre WC zárral, szellőzővel, vagy egyéb kiegészítővel is ellátjuk a választott ajtót.              A hagyományos egy- vagy kétszárnyú nyíló belső ajtókon kívül készítünk toló és harmonika ajtókat is, de vállaljuk a falkávák ajtószárny nélküli, kazettás vagy sík felületű tokborítását is. 

Mindegyik beltéri ajtónk egyedi méretben készül, milliméter pontosan az Ön falnyílásába. Így bármelyik lehet kétszárnyú, vagy kaphat oldal- és felülvilágítót.

A belső ajtók esetében, a magas minőség, a hosszú élettartam, illetve a hang- és hőszigetelés mellett, esztétikai elvárásaink is vannak. Legyen az bejárati ajtó, vagy beltéri ajtó, formájában, vonalaiban, üvegezésében igazodnia kell a ház stílusához. Cégünk ezért fektet nagy hangsúlyt az egyedi elképzelések megvalósításának lehetőségére.