1

HŐSZIGETELÉS

Az általunk forgalmazott összes új mobilház 10-15cm vastag kőzetgyapot hőszigeteléssel rendelkezik.
2

VÁLASZTHATÓ KIVITEL

A mobilházakat két alapvető felszereltségi szinttel, GRUND (bútorzat nélküli) és COMFORT (bútorozott) kivitelben kínáljuk.
3

VÁLASZTHATÓ KIEGÉSZÍTŐK

Minden mobilház légkondicionálóval, vizes blokkal és más egyéb műszaki berendezésekkel is rendelhető.
4

A MOBILHÁZAK SZÁLLÍTÁSA

A mobilházak leszállítását cégünk külső ügyintézéssel vállalja. Ennek költségét minden esetben egyedileg állapítjuk meg.

Mobilházaink bevizsgáltatott és minősített alapanyagokból készülnek, és műszaki átadáskor természetesen a tűz- és érintésvédelemi irattal vannak ellátva. A szállítás költségét nem tartalmazza a vételár, de a végleges szerződésben meghatározásra kerül. Értéke függ a ház méretétől, és a kiválasztott telepítési helytől.


Kempingházunk jól megépített, természetes fából készült kis ház

A kempingház egy hangulatos kényelmes és biztonságos kis ház, amely felhasználható:

  • a sátor alternatívájaként
  • lakókocsi kiváltásaként
  • vendégházként
  • és gyerekek számára.

A kempingházak elterjedése népszerűsítik hazánk kempingjeit. Várja az utazókat, a kerékpározókat, a családokat és mindenkit, aki a természet közelében akarja tölteni szabadidejét. Kényelmes a túrázóknak mert:

  • nem kell sátrat cipelni és -állítani a pihenéshez
  • biztonságos a zárható nyílászárók mögött
  • nem kell aggódni az esetleges rossz időjárási viszonyok miatt.

A kempingház méretei és anyaga

A ház külső mérete: (h×sz×m) 5,9×3,6×3,2 m

A vázszerkezet és a külső burkolatok vörösfenyőből, a belső rész borovi fenyő lambéria anyagból készülnek. Az oldalak 10 cm vastag kőzetgyapottal vannak szigetelve, a padlózat 15 cm-es szigetelése fokozza a komfort érzetet. A házat a külső zsindely borítás tartósan védi az időjárás viszontagságaitól. A 60×90 cm-es ablak és a 140×205 cm-es ajtó kétrétegű üvegezéssel készül.

Mit rejt ez a kicsinyke ház?

A méretéhez képest, kényelmet és luxust

A 6,5 m2-es teraszról belépve egy otthonos 16 m2-es tér köszönt. A konyha pulton, ami mosogatóval, hűtővel és egyéb kiegészítőkkel van felszerelve, egy igazán jó, napindító kávé és reggeli készíthető. A kanapé, ami átalakítható egy kétszemélyes fekhellyé, kényelmes pihenőhely. A franciaágy két felnőtt fekhelyét biztosítja. Az ágyak alatti fiókok hasznos rakodó helyek. A ruhák elhelyezésére egy kis, kétajtós komód szolgál. A falra szerelt asztal egy mozdulattal megnagyobbítható és a négy ülőkével kényelmes étkezés garantált.
A fürdőszoba 3.2 m2, melyben zuhanyzó, mosdó és WC található. A hátsó falba ventilátor van beépítve a pára elszívásáért.  A hűtést és fűtést klíma berendezéssel lehet szabályozni.

Az Európában nagyon népszerű kempingházak most nálunk is hódítanak

A házak lehetővé teszik a kemping tulajdonosok számára, hogy meghosszabbítsák a kemping idényét azáltal, hogy megóvják a táborozókat a hidegtől és az esőtől.

A mobilházak a jó szigetelésnek köszönhetően, fűtés és hűtés rendszerrel ellátva egész éves használatra alkalmasak.

A kempingházak telepítése

A házak egyben kerülnek szállításra. Közúton 3 méteres szélességig könnyedén szállíthatók, 4 méteres szélességi méretig egyedi útvonal engedélyt kell kérni. Murvás vagy térköves területre ajánlom a lerakást.

Termékeink és szolgáltatásaink

Faházainkat a megrendelőink elképzeléséhez igazítjuk. A házakat több méretben és felszereltségben gyártjuk.
Cégünk, a faházak gyártása mellett, foglalkozik még nyílászárók, lépcsők és bútorok készítésével.

Mit tartalmaz a kempingház ára?

Kempingháza ára az Ön igényei által meghatározott műszaki felszereltségen múlik, de ezen kívül minden esetben térítésmentesen tartalmazza az alábbiakat:

  • Az extra szigetelésű külső falat /100mm 40kg/m3 sűrűségű kőzetgyapot szigetelést/.
  • Fokozottan hőszigetelt üvegezésű nyílászárók
  • A 21 mm-es mikrobordázott vörös fenyő, terasz burkolat kialakítást.

Mennyibe kerül egy kempingház?

Mivel kempingházát az Ön igényei szerint gyártjuk le és szereljük fel műszaki tartalommal, így minden esetben egyedi az ára, mely kulcsrakész állapotban nagyjából nettó 180.000ft/nm Ft.

A pontos ajánlathoz kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Milyen részekből épül fel a kempingház?

A kempingház belső szerkezetét az Ön igényei szerint alakítjuk, külső alkotórészei azonban egységesek a szigetelés és az időjárás védelem miatt.

A fűtés megoldás szabadon választható-e?

Cégünk elektromos fűtési rendszert biztosít kempingházainkhoz, melyek közül a vevők szabadon választhatják ki a nekik leginkább tetsző megoldást: norvég elektromos ADAX fűtésrendszert vagy klíma berendezést

Milyen egyéb költségek várhatók még?

A kempingház gyártási költségén kívül a szállítási és a telepítési költség várható még: helyszíni tereprendezés, fogadószint elkészítése, illetve a közüzemek rákötése.