Ablakok, modern és történelmi

A fa amellett, hogy természetes, hosszú életű és esztétikus is egyben, kiváló szellőzést biztosít az Ön otthonában. A műanyag nyílászárók szinte légmentesen lezárják lakását, s majdhogynem kivétel nélkül penészesedést okoznak. A cégünk által használt légáteresztő felületkezelő anyagok engedik szellőzni a fát, amellett, hogy védik is azt, s természetes küllemet kölcsönöznek neki.

A műanyag ablakok egyetlen előnye, hogy olcsóbbak, mint a fa nyílászárók, de a jó minőségű munka értéke tovább él, mint az alacsony ár miatt érzett pillanatnyi öröm. Ha faablakot épített be, nem csupán néhány évre, hanem egy egész életre megoldja az ablak-kérdést. Az általunk gyártott faablakok a minőség, a korszerűség, a nívós formaigény jegyében készülnek! A fa megmunkálása évezredes múltra tekint vissza, s e hagyományt a mai elvárásokhoz igazítva az Ön kényelmének és igényeinek megfelelően gondoljuk újra. Bízzon szakértelmünkben, bízzon a tradicionális alapanyagokban!

Az ablakok alapanyaga is többrétegű, ellentétes szálirányú 68 mm-es, csomómentes borovi fenyő, amivel kizárjuk a vetemedés lehetőségét. A hosszantartó természetes és ellenálló felületet az olasz gyártmányú SAYERLACK felületkezelő anyagnak köszönhetjük, melyet három rétegben hordunk fel a gyönyörűen megmunkált ablakokra. A biztonságos záródást a G-U vasalatrendszernek köszönhetjük. Az ablakok működését HOPPE kilinccsel biztosítjuk. Az ablakok kiváló szigetelését a fa profilon felül a teljesen körbefutó, rugalmas gumitömítés, és a hőhídmentes alumínium vízvető biztosítja. Az ablakszárnyak alsó felére szárnyvízvetőt szerelünk, hogy az időjárás viszontagságainak jobban ellenálljanak.